Har ingen vettig rubrik

Heeeej och förlåt för att jag inte har skrivit på några dagar nu. Men skolan tar upp all min tid så jaaa. Imorgon är det iaf fredag så det är skönt! Min tränare har bjudit oss på någon middag och filmkväll imorgon så aaaa ska dit imorgon men jag ska ta bussen dit så kommer gå vilse för vet inte exakt var hon bor men ja det löser sig nog.
Igår fyllde Daniel 20 år så jag och mamma åkte hem till dom. Åt o sånt där. Men vi hööörss ,tjao
 
 
 

I'm the man, I'm the man, I'm the man. Yes I am, yes I am, yes I am


Djur o grejer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ishockey lol

Kollar ishockey nu. Jajajaja kulkulkul. Kanada leder hahaha bajs. Annars idag har jag hjälpt mamma med lite saker. Asså hon har skadat foten sen vi va i Gambia. Asså de e sånna sår som e skitäckliga typ helt infekterat vågar inte kolla på de utan att dö ;((
:))) hahahha sån dubbelhaka smiley. De e skola imorgon och de suger, orkar inte buhu. Men jajajaa, haaddeee
 
 
 

Melodifestivalen

Hejhej. Nyss kollat på melodifestivalen med mamma och katterna. Nääämen gud va trevligt. Men jag typ glömde lyssna på låtarna fast jag satt framför tven och kollade men asså ah satt och drömde om annat. Jajajajja, sitter på mitt rum nu, har tråkigt. Kul. Nä. Lyssnar på musik. Kul. Ja. Okej jag e cp. Vi hörs! hajhaj
 
 
 
 
 

Marknad i huvudstaden

Detta var andra dagen i Gambia och vi var på marknad i huvudstaden Banjul. Haha shit, det var verkligen sjukt att gå på den här marknaden. Eller ja man kunde ju knappt gå. Folk hoppade på en hela tiden för att dom ville sälja saker. Vi hade ju åkt taxi dit och han som körde taxin gick med oss på marknaden och guidade runt oss och sånt, asså hade aldrig klarat av att gå där annars. Man måste uppleva det själv för att förstå hur det var.. man kunde inte gå 1 meter utan att folk var på en och ville sälja saker. Och när man säger nej så ger dom inte säg så ja det är ganska svårt.
 
Hittade världens sötaste bebis som jag fick ta bild med<33 Asså ååhh kolla bara ögonen! Så jääävla söt!!
 
 Och dessa bilderna är på stranden utanför marknaden.
 

Träningsvärk

Jag har så jäävla mycket träningsverk! HAhaha det är sjukt, kan knappt stå upp :( Var och tränade i 6 timmar igår och vaknade upp idag med träningsvärk i hela kroppen. Eller ok kanske inte hela kroppen, egentligt mest benen bara men ah. Hade egentligen träningen idag också i 2 timmar men orkade verkligen inte! Så har bara varit hemma idag och tagit det lugnt. Men vi hörs, pusspuss ;)
 
 

Gambia 2014

Hej. Jag hann tyvärr aldrig skriva något inlägg innan jag åkte iväg, Men nu är jag hemma iallafall från älskade Gambia<3 asså åh, allt var så underbart där. Alltså jag mådde så bra där, även om vissa saker va hemska att se. Det är ett av världens fattigaste länder så ja ni förstår nog.. När man är i turistområdena ser man ju inte så mycket av hur fattigt det faktist är, men vi träffade en man utanför vårt hotell som nästan kunde flytande svenska. Han tog med oss på utflykter verkligen överallt! Sista dagen åkte vi hem till byn där han bodde och träffade hans familj. Det var så himla fattigt där, men ändå jag har aldrig träffat på så glada personer, dom var så glada för det lilla dom hade. Men ALLA i Gambia var så trevliga. Aldrig träffat på sånt glatt folk förut. Jag kommer inte kunna skriva allt vad vi gjorde i ett inlägg. Men kommer nog lägga upp flera inlägg med bilder också.
 
 
 
 
 

Efter solsken

Söndag idag. Paallaaaaaa. Men jag får tänka såhär, jag har bara 2 dagar kvar i skolan sen åker jag :DDD asså förlåt om jag tjatar om det hela tiden men jag längtar så otroligt mycket!
Igår var jag iallafall på träning, kan väl säga att det gick sådär eftersom jag inte mådde så jättebra :/ asså hade ont i huvudet hela dagen igår och mådde allmänt cp. Men jaja sen hämtade mamma mig och vi körde in på nova snabbt för skulle bara köpa en sak. Träffade Linda där också, så snackade med henne också lite så det va trevligt c::
När jag kom hem vilade jag lite, åt, duschade och började packa. Sen på kvällen kom Maggie hit och vi kollade på melodifestivalen. Hehehehe de va trevligt.
Nu ska jag plugga tror jag, hejdooo<3
 
 

fukcschool

Hejhejehej. Skypar med Linda nu men de är ganska tyst just nu men ja. Idag efter skolan följde jag med Maggie hem, hon hjälpte mig att plugga lite. Pluggar på en fredag mhhh ahaah moget.
 
Missade typ hela första lektionen idag och halva andra lektionen för att jag var hos en öh vet inte vad det heter? Men iaf hon pratade om att jag va dålig i skolan osv:):) så de va ju kul att höra<333 Haha skoja, men ja jag vet att jag inte är särskilt bra i skolan och jag tycker helt ärligt att det är så jävla svårt så jag bara vill gråta.
Fick göra olika tester o sånt. Ska väl till henne nästa vecka också och ja får se vad som händer.
Skolan är så fucking svår, helt ärligt. Jag vet inte hur svårt andra tycker att det är men jag tycker att iaf att det är såhääääääääär svårt. Och när jag tycker att det är så svårt så tappar jag lusten helt och hållet och orkar inte ens försöka. Men ja :(
 
Dagen har varit bra annars. Jag tror inte att jag går en enda dag i skolan utan att skrtatta. De är så härligt. Sista lektionen idag var vi i stan och skulle göra en uppgift där. Hehehe mycket roligtttt:):)
Vi hörs imorgon, godnatt<3
 
 
 
 
 
 

everything will be okay<3

Hejsan hoppsan :D Kom nyss ut ur duchens, skönt c:: Idag stannade jag kvar efter skolan och gick på sån stödhjälp. Riktigt drygt att jag måste stanna kvar efter skolan när vi egentligen har slutat men ja det är väl värt det i slutändan. Har bara sådär cirka en vecka kvar i skolan innan jag åker, OMGGOGMGMOGMOGMOGGGGGGG!!!!!!!! :DDDDDD eh ah. Vi hörss, pusspuss
 
 
 

Söndag

Hääääääjj! Hur är det med eeer? Med mig är det bra som alltid! :D
Vaknade för ett tag sen och har bara kollat runt lite på datorn sen dess. Igår var jag på träning. Det var inte så många där men de va kul ändåå ((: Snön håller på att försvinna och det är bra, haaatar snö! Jaja , vet faktist inte vad jag ska göra idag. Vet iallafall att jag måste läsa min engelska bok och svara på lite frågor. Tråkigt men mååste. Men vi hörs, pusspuss
 
 

RSS 2.0