New in!

Söt långärmad tröja från H&M, 75kr på rea!
 
Skjorta från H&M, 100kr på rea!
 
Tröja från veromoda, 150kr(tror jag?) på rea!
 
Bh från H&M, 75kr på rea! Och nä jag tycker inte om att lägga ut bilder på mina underkläder så ni får bara se lite ;)
 
Kudde från hemtex, kommer inte ihåg hur mycket den kostade..
 
 
 
 

Mitt 2013

 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det gjorde jag säkert, kommer inte på vad bara..
Hur har ditt 2013 varit? Bra faktist, riktigt bra.
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 20 april när jag var på Justin Bieber konsert. Ett minne för livet<3
Vad är din största framgång 2013? Jag vet faktiskt inte.
Bästa köpet? Oj, jag vet inte faktist. Något klädesplag kanske.
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder antagligen.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, Justin Bieber gjorde mig riktigt glad i år. Även min familj och vänner.
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Medina - Där palmorna bor, Begging - Anton Ewald
Vem har du umgåtts med mest? Maggie tror jag.
Bästa minnet från 2013? 
Justins konsert, lingvallen lägret, skolavslutningsbalen
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? 
Bättre bränna och finare kropp.
Vad önskar du att du gjort mindre?
 Ätit mindre godis och onyttigt, haha.
Favoritserie/serier? Kollar knappt på serier.
Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Får väl se, men 2013 var ett väldigt bra år.
Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Träna mer, tro på dig själv och gör ditt allra bästa!

sa du sten

Hej på er! Som ni kanske märkt står det ganska stilla här på bloggen. Det blir inte bättre för att jag ber om ursäkt i varje inlägg, men jag vill bara att ni ska veta att jag försöker.
 
Men ja, idag har jag varit med mamma på mobilia. Köpte lite saker på rea som jag visar i ett inlägg snart. Har massa idér på inlägg jag kan göra nu så ja :D Nu ska jag gå ner och va lite social med la familia Vi hörs!
 
 

you

Tjo balo! Igår var jag på emporia med mamma, Linda och Daniel. Guuudd vad mycket folk det var!! Asså det var nästan omöjligt att komma fram.. Haha förstår ju att alla vill ditt nu när det är rea men ändååå. Jag och Linda köpte iallafall likadana skjortor på rea. Finfina var dom. Åt också frozen yogurt för första gången, hur har jag inte kunnat smaka de innan?? Svingott! Sen åkte vi hem till oss så kom Ellinor också lite senare och dom sov över hos oss :) Hahha jag, Linda och Ellinor sov på soffan där nere, alltså tre personer i en soffa funkar knappt :( Och så ni vet kommer ni aldrig få se mig online på skype igen.. hahah nnä skoja men asså dom ringde till typ alla på min skype lista och babbla på om massa konstiga saker så aaa vågar knappt logga in nu.. nu ska jag gå och duscha, pusspuss!
 
 
 
 
 

Juldagen

Yesyes. Och jag har inte gjort ett skit idag. Suttit och glott på tv bara, och städat mitt rum lite faktist. Alltså det känns som att jag städar mitt rum huuur ofta som helst, men efter några dagar är det alltig lika stökigt igen, cp :(
 
 

Mina julklappar

Tänkte bara visa bild på vad jag fick i julklapp och jag är så sjukt tacksam över allt! Fick faktist mer än vad jag hade förväntat mig så jag är jätteglad<3
 
Duschkräm / Läppbalsam / Kajalpenna, mascara och vässare
 
Alla ralph lauren parfymerna<3
 
Jag har försökt och försökt att få bilden på rätt håll men det vill inte funka..
Mössa / pengar / presentkort på H&M
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

God bless you!

Detta är vad jag fick:
- Parfym
- Smink
- Duschkräm
- Mössa
- Pengar

Detta var allt jag fick och jag är så jäkla arg på mina föräldrar för att de inte kan bidra mer med pengar. De tjänar fan pengar varje dag, kan de inte sluta vara så snåla hela tiden. Orkar inte med julen längre. Nu ska jag försvinna.

Gråter. Nej. Jag är jätte tacksam. Ni som faktiskt skriver sådär som jag skrev ovanför, kan ni någon gång förstå hur ni egentligen låter?
 
Har fasiken fått jätte god mat på bordet, skrattar så jag gråtit (bokstavligen) och helt enkelt haft en underbar kväll. Umgåtts med min allra bästa familj. Kan ni snälla vara lite tacksamma. Tänk på de som inte ens får mat på bordet. Julen är egentligen skapad för gemenskapen och inte för presenterna. 

Klaga inte på att ni fick fel färg på iPhonen. Tänk på de som inte ens har en mobil? Klaga inte på att ni fick för lite presenter. Tänk på de som inte ens får presenter? Klaga inte över huvud taget. Det är bara omoget och gör er till en väldigt omogen person. Jag seriöst spottar på er som ens vågar klaga. Och visst, om ni inte är nöjda så behöver ni fortfarande inte klaga över det här. Håll det för er själva och sitt och gråt på rummet eller något.

Ville bara få detta sagt. Tack.

God jul mannar

 

dessa två förgyller mina dagar

 
 
 
 
 
 
 

Monday morning

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen, jag och Linda hade igång skype hela natten men de avbröts nu för hennes internet dog :( Men klarade 13 timmar iallafall, kiiings. Tänkte bara visa sakerna jag köpte när jag var med Maggie på Emporia förra veckan.
 
tshirtar 69 kr styck
 
blus 75kr på rea
 
svarta jeans 299kr
 
Alla kläderna är från Only. Sen köpte jag också lite julklappar som jag inte visar, pusspuss :*
 
 
 

finns fan ingen bättre än henne


I have a dream

Hejsan hoppsan. Sista dagen i skolan innan lovet idag så det var ganska chill. Vi fick tömma våra skåp idag också för att det ska komma folk som ska använda våra skåp och sova i våra klassrum typ så aa alla fick lägga in sina saker i ett stort skåp idag. Igår i skolan hade vi ett såkallat knytkalas.. alla i klassen skulle ta med sig något att äta, typ godis, kakor o sånt. Såklart var det några som inte tog med, men det kunde man nästan räkna ut att det skulle vara. Men ja sista lektionen igår då så ställde vi fram allt på ett bord så man fick äta, gott va de :D Nu ska jag kolla på gårdagens paradise hotell avsnitt och sedan sova, så godnatt!
 
 

Beyonce

Denna kvinnan dödar mig. Alltså det är helt sinnes hur sjukt bra hon är. Hennes röst, alltså jag döööör<33 She makes my cryyyy. Suttit och kollat youtube med videor på henne nu i säkert en timme. Nu ska jag försöka göra lite läxa, får se hur jag lyckas med de men aa. Puss!

Kör ditt eget race.

Heeeeeej! Idag i skolan hade vi ju någon aktivitetsdag så det var ganska chill. Hahha jag, Maggie och Malin skulle försöka oss på att göra någon julstake, det gick ju sådär kan jag ju säga.. Vi fick typ hjälp med allt för att det var riktigt svååårt, alltså man skulle böja något jävla stålrör och allting, riktigt svååårt. Resultat blev iallafall att vår julstake såg ut som en blå/röd fläckig upp och nervänd stol, fiiiint! Vi skulle komma och hämta den när skoldagen var slut, men det gjorde vi inte, såklart. Annars gick vi bara runt lite överallt idag och hade det allmänt trevligt. Efter skolan följde jag med Maggie hem så pluggade vi lite. Har servicekunskapsprov imorgon, pallar iiiiinte. Vem fan sätter ett prov 3 dagar innan jullovet? Men det är bara att bita ihop och fixa det där jävla provet. Pusss!
 
 
 

Söndag

Söndag idag, måndag imorgon, och det betyder skola. Men vi har någon aktivitetsdag imorgon så vi har inga lektioner iallafall. Idag har jag hjälpt mamma att städa lite, sen har vi varit och huggit julgran. hAHHAHA döööör så jobbigt de va för mamma kunde inte ens så jag fick göra allt själv. Puusss
 

Santaaaa Luciaaaaaa

Aa lucia idag och fredag den 13:onde. Brabrabrabra myckket bra. Skolan idag var sååsåsåås dryyyyg. Alltså alla i min klass var helt cp och jobbiga hela dagen. Ville bara ge allihopa en fet smäll på käften. Nu är det iallafall helg och det firar vi med pepparkakor<33 HAHAh men ok asså aaa mhmhmhm. Bara en vecka kvar i skolan nu sen är det jullov, så underbart! 
 
 

hej alla barn #jålå

^ Deeeenn låten är så härlig att lyssna på nu när det börjar närma sig jul. Föressten så är all snö borta nu, man ba ok kul. Skolan idag var väll helt okej, hände inget speciellt alls. När jag kom hem gick jag och la mig i sängen och råkade somna, alltså man blir så jävla trött av skolan. Lixom först är man i skolan hela dagen, sen när man kommer hem dödtrött förväntar dom sig att man ska göra läxor. Alltså bara nej, man orkar inte. Men puss

so good

Amee tjenaaaa! Nu sitter jag i soffan, lyssnar på musik och vickar lite på fötterna. Jomen ok normaltttt. Alltså jag får damp. Jag tror att jag tappat bort nycklen till mitt skåp i skolan (igeeen), alltså detta är tredje gången på mindre är 2 veckor, siiiiiiick. Vågar förihelvete inte gå till vaktmästaren ännu en gång för att få låset uppklippt, han tror ju jatt jag är helt cp.. men jaja jag klarar nog det tillsammans med mina älskade vänner<33
 
På tal om vänner så hade jag min kära vän Lizette på besök här över natten (som jag skrev i förra inlägget). Men aaaa, vi hade  det trevligt. Vi har det alltid trevligt. Vi träffas inte så ofta, typ nästan aldrig. Så när vi väll träffas så har vi så mycket att säga till varandra, så det är roligt. Vi kollade på en film igårkväll också, 8 mile hette den. Den handlade om Eminem, rapparen ni veeet. Men aa den filmen var faktist ganska bra. Jag kollade på hela medans Lizette somnade efter halva. Hon somnar alltid när man kollar film. Haha puss.
 
 

muuuuums


'cause fridays are forevah

När jag vaknade immorse och kollade ut genom fönstret blev jag nästan blind, det va viiiiiiiitt. JÄVLA HELVETES MOTHERFUXCKG SNÖÖÖÖ JAG VILL NT HA SNÖÖÖ SÅ GO OCH FUCKYOURSELFFF FOOKKKKKKKK JAALLA BYYYYEEEEEEE. Omg ok moget av mig men jag vill inte ha snö så ok. Men nu ska vi prata om något annat. Fick ett sms av min vännina nyss som löd såhäär :
 
"Lizette ska till Louise. Lizette ska packa färdigt sin väska då hon möts av ett hinder, hon måste fixa en sak. Snart ska hennes pappa köra hennes till hennes vän apa, även kallad Louise. Hon bor på landet Alberta, the ghetto ute på en farm, där fåglarna flyger österut, katterna springer helvilt över åkrarna och där snön är som högst. Hon ska snart åka dit. Have some tåldamod your asss bitch!!!
Kommer på bio den 7 December."
 
Asså omg den låter fett spännande den filmen. Men nu kommer Lizette hit så jag måste palla mig nerför trappan, igenom vardagsrummet, videre ut i köket,, och sedan ta några steg i hallen innan jag tillslut ska öppna dörren och släppa in min vän i värmen. Omg hejdå
 
 

It's storming man, hellelulijah

Huuuuur kunde Kevin vinna idol? Alltså helt äääärligt??? Han kan förfan inte sjunga, och att han är snygg? njaaaa knappast, skaffa er smaaaaaaak. Han ser förihelskotta ut som uppstoppad kossa, inte snygg någonstanns!!!!!!! Okej förlåt men jag blir arg på sånthär. Annars har dagen idag varit bra, förutom att jag höll på att blåsa iväg imorse. Asså helt ärligt as många skolor i Lund va inställda och nästan hela Vipan, förutom min klass dådå. Aaaaa såklart skulle vi gå i skolan mendans alla andra fick va hemma jajajaj<33333 -.- En i min klass hade bakat sånna aaas goooda kakor som vi åt på klassrådet. När jag kom hem hade mamma fått sms om att min mobil var klar så hon åkte och hämtade. Så nu äntligen, efter en vecka, så har äntligen jag och min mobil återförenats igenn<33 Men godnatt mina kompisarrrr
 
 

My babe

Skypar med världens bästade Sandra, men hon äter just nu så jag lyssnar på musik. Och fy helvete vad det blåser ute, fkn stormen Sven. Asså HAHAHA när jag skulle cykla hem idag så bara satte jag mig på cyklen så började cyklen att rulla, loooool. Men sen när jag svängde så cyklade jag rakt ut i åkern och ramlade, smidigt! :D:D:D:D Föressten så släpps Justin Bieber Belivie Movie snart på bio, assssååå omgggg måste seeeeee<<3<3<33<3<43333333333 Jalla bai
 
 
 

Sjuk

Har varit hemma från skolan både idag och igår. Mår bättre nu så tror jag ska till skolan imorgon. Har mest legat i sängen idag och tagit de lugnt bara. Ni vet ju att min mobil är på lagning, så då fick jag ju någon lånemobil, men den funkar inte ens? Asså får damp.. känner mig helt handikappad utan en mobiltelefon :( nu ska jag äta negerbollar. Det är föressten inget fel med att säga negerbollar, det är inte fel att vara neger. Men aa, adjos<3
 
 
 
 

nämen herregud<333


be

Jag har så ont i halsen, I think I'm gonna dieeee!! Nejmen seriöst, har värsta halsbrännan. Känns som att jag håller på att bli sjuk också, men hoppas verkligen inte de!! Jag kom hem helt sent idag fast jag slutade tidigt. Alltså, först kom inte bussen (kan bero på att jag kollat fel på busstiderna), men assså aaa sen tog jag någon jävla buss till Dalby och sen fick jag vänta där i över en timme för den bussen där hade precis gått och sånt sen fick jag då åka till Staffantorp så var bussen sen där och jajajajja men jag kom hem tillslut iallafall! Nu ska jag kolla på paradise hotell, pussss
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0